Achter de schermen bij de Pluk winter fotoshoot

Achter de schermen bij de Pluk winter fotoshoot

Afgelopen maandag was het zover, tijd voor de Pluk winter fotoshoot. Na een week vol inkopen; mutsen, wanten, warme sokken, chocomel, marshmellows, en veel dikke truien, was het tijd om de meeste knusse winter foto's te maken! 

De Pluk meiden paraat en de vaste visagiste Stephanie was er natuurlijk ook om de mooiste make-upjes bij de models aan te brengen. De suite van het Pulitzer was tot onze beschikking en diende als locatie. Yes, marmer! Alles was voorbereid en we were so ready to Rock and Roll!

Na een halve volks verhuizing van de kerst collectie stond de kamer van het Pulitzer al snel bommetje vol. Tussen al de gouden glitters, marmeren producten en lekkernijen, had de Make-up artist ook haar plekje gevonden en kon beginnen de Pluk girls nog mooier te maken dan ze al zijn! Na genoeg selfies was het tijd voor de eerste Pluk foto!

blog foto4.jpg

Met een draaiboek in de hand rolde we door de foto's heen. Foto's op het bed, aan de gracht en in de marmeren badkamer. Allemaal met een happy, healthy, winter vibe. De shoot begon met wat aarzelende Pluk meiden, maar als nel stond iedereen te shinen voor de camera! 

De foto's zullen snel te zien zijn op de webshop! Kan je niet wachten? Hieronder alvast een sneak peek...

Left: Christmast donut  €  13,95  & Pluk canvas bag  € 8 ,95                               Right: Pineapple and unicornbowl  €  18,95& Tableware: Fabienne Chapot              

Left: Christmast donut € 13,95  & Pluk canvas bag € 8,95                              
Right: Pineapple and unicornbowl € 18,95& Tableware: Fabienne Chapot              

Star Fever Bowl  €  14,95 Croissant Iphonecase  €  12,95

Star Fever Bowl € 14,95
Croissant Iphonecase € 12,95

Pluk the coffee mug  €  12,95

Pluk the coffee mug € 12,95

VLOG #1

VLOG #1

Jeaj, Pluk blog online!

Jeaj, Pluk blog online!