Jeaj, Pluk blog online!

Jeaj, Pluk blog online!

Lieve Plukkers,

Pluk heeft spannend nieuws, dat wij graag met jullie delen!

Dit is onze nieuwe blog om jullie dagelijks te inspireren met onze Pluk verhalen. Op deze blog kunnen jullie de laatste vlogs kijken, geven we je een kijkje achter de schermen bij Pluk en deelt de Pluk family de meest fantastische verhalen.

Daarnaast zullen wij je op de hoogte brengen van de nieuwste musthaves, spetterende events die op de planning staan en je voorzien van de beste styling tips. Ook kan je hier terecht voor recepten van lekkernijen, gezonde snacks en healthy food. 

Met deze blog willen wij een happy, healthy Pluk vibe overbrengen. So you can Pluk each day away, like we do everyday! 

Liefs, 
Pluk Amsterdam 

Achter de schermen bij de Pluk winter fotoshoot

Achter de schermen bij de Pluk winter fotoshoot